ANGAJATII CERONAV AU UN NOU CONTRACT COLECTIV DE MUNCA

Angajatii si conducerea Centrului Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV au semnat un nou Contract Colectiv de Munca, valabil pentru perioada 1 – 31 decembrie 2014.

Noul contract colectiv de munca pastreaza, în general, clauzele celui anterior, însa s-au facut si unele adaugiri cum ar fi suplimentarea numarului de investigatii medicale prin adaugarea examenelor de laborator sau paraclinice la recomandarea medicilor specialisti, promovarea rapida în functie cu conditia întrunirii anumitor conditii si organizarea trimestriala a unor cursuri de prefectionare pentru întreg personalul angajat, în vederea îmbunatatirii performantelor, în functie de posibilitatile bugetare ale institutiei”, a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

În urma negocierilor purtate între sindicat si conducerea CERONAV, suntem multumiti ca am putut introduce în noul contract colectiv de munca unele beneficii pentru angajatii institutiei. Acestea sunt fie de natura sociala, precum suplimentarea setului de analize medicale efectuate anual, fie profesionala prin introducerea unor noi conditii de promovare bazata pe competenta si participarea la cursuri de perfectionare la fiecare trei luni”, a adaugat presedintele sindicatului CERONAV, dr. Constantin Mihalache.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016