CANTINE PENTRU CLIENTII SI ANGAJATII CERONAV

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a inaugurat saptamana aceasta primul dintre cele trei spatii pentru servirea mesei, special create pentru a oferi conditii decente cursantilor de a lua masa intr-un cadru adecvat, dar si pentru a imbunatati conditiile de munca pentru angajati.

Crearea unor spatii special amenajate pentru servit masa a fost una dintre prioritatile noastre in sensul imbunatatirii mediului de lucru pentru angajati. Venim de asemenea in intampinarea cursantilor nostri pentru ca acestia sa poata servi masa de pranz pe durata participarii la cursurile de instruire, dat fiind ca niciunul dintre sediile CERONAV nu se afla in imediata apropiere a unor unitati de alimentatie publica”, a afirmat Directorul General al CERONAV, Ovidiu Cupsa.

Primul dintre aceste spatii a fost amenajat in sediul CERONAV din strada Pescarilor, urmand ca saptamana viitoare alte doua cantine, una in sediul din strada Baba Novac si cea de-a doua in baza de instruire si antrenament de pe malul lacului Siutghiol, sa fie date in folosinta. Toate cantinele functioneaza in sistem catering. Astfel, atat personalul CERONAV cat si cursantii care urmeaza programele de instruire in cele trei locatii beneficiaza de acum de conditii corepunzatoare de luat masa.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016