Cel de-al 57-lea Seminar International IASST, organizat de catre CERONAV în Constanta, în perioada 16.09.2010- 22.09.2010

26 / 01 / 2010

CERONAV

57th International Meeting and Safety Seminar

International Association for Safety and Survival Training

17th – 21st September 2010
Constanta, Romania

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, în calitate de membru al International Association for Safety and Survival Training – IASST (http://www.iasst.com), organizeaza cea de-a 57 sesiune a Întâlnirii Internationale si a Seminarului de Siguranta a IASST cu tema “Safety and Survival Equipments and Training Tools”. Evenimentul va avea loc la Hotel Bulevard din Constanta, în perioada 17 – 21 septembrie 2010.

La seminar sunt asteptati sa participe aproximativ 60 de reprezentanti ai institutiilor de educatie în domeniul sigurantei si supravietuirii pe mare, ai companiilor din domeniul industriei petroliere de offshore, precum si producatori de echipamente specifice din tari precum Marea Britanie, Norvegia, Canada, Suedia, Danemarca, Namibia, Filipine, Australia, Africa de Sud, Olanda, Spania, Polonia, Islanda, Irlanda, România, Bulgaria, Insulele Feroe, Statele Unite ale Americii si altele.

IASST este o asociatie fondata în anul 1980, al carei scop este acela de a îmbunatati continuu tehnicile de raspuns în cazurile de urgenta prin încurajarea schimbului de cunostinte si experienta între furnizorii de training din domeniul sigurantei pe mare. Membrii IASST provin din 47 de tari din America, Europa, Asia, Africa si Australia, majoritatea facând parte din mediul profesional naval: comandanti, sefi mecanici, piloti maritimi, personal din centrele de coordonare a salvarii în caz de naufragiu dar si reprezentanti din industria de offshore sau a centrelor de pregatire si perfectionare pentru personalul maritim. Spectrul larg de cunostinte acumulat din diverse domenii permite Asociatiei sa ofere o capacitate de expertiza unica în domeniul echipamentelor de siguranta si salvare dar si al tehnicilor de pregatire în domeniul sigurantei si supravietuirii.

Ultima modificare: 18 iulie 2016