CERONAV – ACTIUNE DE PROMOVARE TRANSFRONTALIERA

Miercuri, 22 octombrie 2014, Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizeaza, la bordul Centrului de Informare si Instruire InfoDanube din Galati, workshop-ul de promovare a navigatiei si transportului pe ape interioare.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului cu finantare europeana HINT – Harmonized Inland Navigation and Transport through education and information technology si reuneste profesori, elevi si studenti de la Colegiul National Al. I. Cuza din Galati si Universitatea de Stat B.P.Hasdeu din Cahul, Republica Moldova, dar si invitati din cadrul Agentiei de Cooperare Transfrontaliera si Integrare Europeana.

Importanta evenimentului rezida din cooperarea dintre Romania si Republica Moldova in vederea dezvoltarii resurselor umane prin informare si instruire, imbunatatirea accesului pe piata fortei de munca si implicit diminuarea somajului in zonele vizate, dar si a promovarii valorilor nationale si europene” a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

In cadrul workshop-ului, invitatii vor face un tur al InfoDanube, li se vor prezenta alte trei centre similare din Austria, Croatia si Ungaria, vor putea testa platforma de elearning INeS Danube si simulatoarele de navigatie, manevra navei si stingerea incendiilor si vor urmari filme de promovare a meseriilor de la bordul navelor fluviale si din porturile interioare.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016