CERONAV – aniversarea a 40 de ani de existenta

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a celebrat in data de 16 iunie aniversarea a 40 de ani de existenta.

Receptia a fost patronata de catre Ministerul Transporturilor, prin reprezentantul sau, Secretarul de Stat Liviu Ionut Mosteanu, impreuna cu CERONAV.
La eveniment a fost prezent pentru prima data intr-o vizita oficiala in Romania, Secretarul General al Organizatiei Maritime Internationale – IMO, domnul Kitack Lim, insotit de Frederick Kenney – Director al Departamentului de Afaceri Externe si de Milhar Fuazudeen – ?ef al Biroului de Instruire Maritima si Resurse Umane din cadrul Directiei de Siguranta Maritima.

Au mai participat de asemenea reprezentanti ai Parlamentului Romaniei si oficialitati locale.

Relatia dintre CERONAV si IMO a fost consfintita si prin lansarea, in cadrul evenimentului, a cartii “Merchant Marine – the Story of a Silent Giant” scrisa de dl.Ovidiu Sorin Cupsa, Directorul General CERONAV si prefatata de dl.Kitack Lim, Secretarul General IMO.

Prezenta acestor oficialitati reprezinta o recunoastere a CERONAV ca fiind una dintre cele mai prestigioase institutii de pregatire maritima din lume, precum si o confirmare a pozitiei importante pe care Romania o are incadrul IMO.

“40 de ani de traditie si profesionalism au consolidat pozitia CERONAV in randul celor mai prestigioase centre de pregatire din Europa. Alaturi de o echipa puternica, indeplinim cu succes misiunea de a instrui personalul navigant in tandem cu ritmul accelerat pe care l-a impus dezvoltarea cerintelor pietei”, a declarat Ovidiu Sorin Cupsa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

In prezent, CERONAV asigura cu succes pregatirea teoretica si practica a unui numar de aproximativ 50.000 cursanti provenind din sectorul maritim, fluvial, portuar si industria offshore, in conformitate cu legislatia nationala in domeniu, reglementarile internationale si standardele de instruire stabilite de diversele organisme de acreditare, peste 90 % din personalul pregatit incadrul CERONAV, fiind angajat de catre companiile de navigatie din strainatate.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016