CERONAV DEZVOLTĂ NOI COLABORĂRI DE SUCCES

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), care face parte din cel mai mare consorțiu de training de pe continentul american.

Survival Systems Limited (SSL) este o companie înființată în anul 1982, care furnizează la standarde înalte tehnologii de training unice și inovatoare. De asemenea, stabilește standarde internaționale pentru formarea în domeniul siguranței și este axată în principal pe industria militară și offshore.

SSL este proiectantul, producătorul și furnizorul internațional al cursurilor de urgență Egress – The Modular Egress Training Simulator (METS), fiind liderul mondial în tehnologia de simulare subacvatică Egress și a programelor asociate de supraviețuire și siguranță. Compania deține o activitate semnificativă de cercetare, dezvoltare și tehnologie de simulare inovatoare.

„Colaborarea dintre CERONAV și SSL poate deveni pentru noi cheia intrării pe o nouă piață, inaccesibilă până acum. Prin dezvoltarea acestui nou cadru legal, CERONAV creează o relație de colaborare pe termen lung și are posibilitatea de a-și consolida și extinde poziția pe piața furnizorilor de training, la cele mai înalte standarde”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Directorul General CERONAV.

Birou Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 28 octombrie 2016