CERONAV IN FINALA FESTIVALULUI MONDIAL DE ARHITECTURA

Proiectul Bazei de Instruire si Antrenament CERONAV a fost selectionat pentru a participa in finala Festivalului Mondial de Arhitectura. Jurizarea a fost asigurata de o echipa de specialisti recunoscuta la nivel mondial. Skyline, cum este denumit proiectul Corpului de Invatamant-Cazare si Bazin de Antrenament a fost considerat un proiect demn de finala acestui eveniment.

Sediu Ceronav

”Participarea proiectului CERONAV – Skyline – in cadrul prestigiosului Festival Mondial de Arhitectura reprezinta o recunoastere internationala, atat pentru institutia noastra, cat si pentru Constanta, cladirea urmand a deveni un edificiu emblematic pentru orasul nostru”, a afirmat Ovidiu Sorin Cupsa, director general al CERONAV.

Festivalul Mondial de Arhitectura este cel mai important eveniment international in care comunitatea mondiala de arhitectura se intruneste pentru a celebra excelenta in domeniu prin prezentarea si premierea proiectelor de catre juriul international, in prezenta delegatiilor tarilor participante. Peste 2000 de arhitecti din 60 de tari participa anual la acest festival.

Finala Festivalului Mondial de Arhitectura, unde proiectul Skyline va intra in cursa pentru prima pozitie a topului, are loc in perioada 4 – 6 noiembrie 2015 la Singapore.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016