CERONAV – FURNIZOR DE KNOW-HOW PENTRU CENTRELE DIN EUROPA

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va coopera cu Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda în cadrul proiectului de mobilitate „Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ”, finantat prin Programul de învatare pe tot parcursul vietii – Leonardo da Vinci.

Cooperararea dintre cele doua centre va consta în schimbul de experienta si transferul de inovatie în ceea ce priveste organizarea cursurilor de siguranta maritima având în vedere amendamentele aduse Conventiei si Codului STCW în urma reunirii partilor la Manila, în iunie 2010.

CERONAV are o experienta de peste 35 de ani în domeniul instruirii maritime si este recunoscut ca unul dintre centrele de prestigiu din Europa. Faptul ca reprezentantii unui centru de pregatire din Islanda au apelat la CERONAV pentru realizarea obiectivelor acestui proiect, nu poate decât sa ne onoreze si sa ne confirme faptul ca CERONAV detine know-how de care chiar si tarile vestice, cu traditie în navigatie, au nevoie”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016