CERONAV – GAZDA A DOUA EVENIMENTE INTERNATIONALE

In zilele de 22 si 23 septembrie 2014, Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va organiza la Constanta intalnirea partenerilor din proiectul TTIET – Train the Trainer course material for Inland Navigation Education and Training si sedinta Comitetului de Conducere al Asociatiei EDINNA.

Proiectul TTIET, in care CERONAV este implicat in calitate de partener alaturi de alte sase institutii din Olanda, Germania si Belgia, are o durata de doi ani si urmareste elaborarea de manuale privind utilizarea simulatoarelor in pregatirea si evaluarea personalului navigant fluvial. Proiectul este finantat prin Programul Leonardo da Vinci – Transfer de Inovatie, bugetul CERONAV fiind de 23.745 euro, 75% din acesta reprezentand finantare de la Comisia Europeana.

Toti partenerii din proiectul TTIET, coordonat de Stichting STC-Group Rotterdam din Olanda, sunt membri ai asociatiei EDINNA, acesta fiind si motivul pentru care am considerat ca este oportun sa organizam, odata cu aceasta intalnire, si pe cea a Comitetului Director al Asociatiei. Avand in vedere rolul tot mai insemnat al CERONAV in cadrul EDINNA, prin detinerea celor doua functii, de vicepresedinte si ofiter comunicare, pe durata sedintei se vor discuta probleme legate de proiectele comune EDINNA – CERONAV si strategia de promovare a implementarii unor standarde comune de pregatire a personalului navigant fluvial la nivel european”, a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016