CERONAV, GAZDA SEMINARULUI DE COOPERARE TRANSNATIONALA IN CONTEXTUL STRATEGIEI PENTRU REGIUNEA DUNARII

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va fi gazda Seminarului de Cooperare Transnationala in contextul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii. Evenimentul, organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in colaborare cu CERONAV, va avea loc in data de 18 martie 2015, la baza de instruire si antrenament a CERONAV.

“CERONAV a fost direct implicat in pregatirea Programului Dunarea prin participarea regulata la sesiunile de consultare organizate de Ministerul Dezvoltarii de-a lungul anului trecut. Intentia CERONAV este sa respecte traditia de pana acum si sa depuna si pe acest program, pana in anul 2020, cel putin doua proiecte asa cum a facut-o si pe programul Sud Estul Europei. Avand in vedere evolutiile recente la nivelul Uniunii Europene, este imperios necesar ca reglementarile din domeniul instruirii personalului navigant fluvial sa se armonizeze astfel incat sa putem depasi problemele legate de mobilitatea fortei de munca, sa facilitam accesul lucratorilor pe piata muncii si prin urmare sa asiguram un echilibru intre cererea si oferta de personal specializat in coridorul Dunarii”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Seminarul de la Constanta incheie seria celor patru evenimente organizate de MDRAP la Bucuresti, Iasi si Sibiu pentru promovarea rezultatelor Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei (2007 – 2013) si a perspectivelor de cooperare oferite de Programul Dunarea (2014 – 2020).

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016