CERONAV GĂZDUIEȘTE CEA DE-A 71-A CONFERINȚĂ A INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR SAFETY AND SURVIVAL TRAINING (IASST)

IMG_20171002_114702

În perioada 29 septembrie – 03 octombrie 2017, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, organizează cea de-a 71 – a Conferință a International Association for Safety and Survival Training (IASST) (http://www.iasst.com).

CERONAV este una dintre cele mai prestigioase instituții de pregătire maritimă din lume și membru cu drepturi depline al International Association for Safety and Survival Training, din anul 2004.

În 40 de ani de existență, prin natura activității, CERONAV s-a concentrat asupra pregătirii și perfecționării personalului navigant, ținând pasul cu ritmul accelerat pe care l-a impus dezvoltarea cerințelor pieței, prin echipamente noi și competitive, aproape de realitatea de la bord.

“Schimbul de informații acumulate în ceea ce privește siguranța pe mare a personalului navigant, contribuie la identificarea chestiunilor sensibile privind optimizarea tehnicilor de supraviețuire pe mare. Acesta este și motivul pentru care CERONAV participă activ la eforturile IASST de a îmbogăți spectrul larg de cunoștințe necesare în domeniul siguranţei şi supravieţuirii”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

IASST este o asociaţie fondată în anul 1980, al cărei scop este acela de a îmbunătăţi continuu tehnicile de răspuns în cazurile de urgenţă, prin încurajarea schimbului de cunoştinţe şi experienţă între furnizorii de training din domeniul siguranţei pe mare. Membrii acestei asociații provin din mediul profesional naval: comandanţi, şefi mecanici, piloţi maritimi, personal din centrele de coordonare a salvării în caz de naufragiu, dar şi reprezentanţi din industria de offshore, sau a centrelor de pregătire şi perfecţionare pentru personalul maritim. Aceștia provin din peste 47 de ţări din America, Europa, Asia, Africa şi Australia.

Acest spectru larg de cunoştinţe acumulat din diverse domenii, permite Asociaţiei să ofere o capacitate de expertiză unică în domeniul echipamentelor de siguranţă şi salvare, dar şi al tehnicilor de pregătire în domeniul siguranţei şi supravieţuirii.

Acest eveniment vine să certifice poziția importantă pe care CERONAV o deține în cadrul organizației, profesionalismul și evoluția constantă, probate prin optimizarea standardelor de pregătire și îndrumare practică, calitatea deosebită a serviciilor de instruire si facilitățile moderne de care dispune.

  

                                               

Birou Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 2 octombrie 2017