CERONAV ISI DESCHIDE PORTILE PENTRU ELEVI

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV isi va deschide portile pentru elevii din învatamantul preuniversitar în cadrul programului „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, ce se va desfasura în perioada 7-11 aprilie 2014.

Avand în vedere specificul marinaresc al orasului nostru, dorim sa sprijinim Programul National „scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, prin liberul acces al elevilor în cadrul institutiei noastre, mai ales datorita interesului manifestat anul trecut prin participarea unui numar considerabil de elevi la aceste vizite. Dorim ca elevii sa ajunga sa constientizeze frumusetea meseriei de marinar, în special pentru ca pot beneficia de toate oportunitatile pentru alegerea acestei meserii, locuind în cel mai mare oras port maritim din Sud-Estul Europei”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Peste 300 de elevi, de la mai multe unitati de învatamant din judetele Constanta si Galati, si-au anuntat intentia de a participa la vizitele din cadrul programului de învatare alternativa la centrul de simulare al CERONAV, baza de instruire si antrenament, dar si la centrul de informare si instruire InfoDanube din Galati.

Elevii vor asista la diverse aplicatii practice pe simulator, la exercitii de antrenament si demonstratii de salvare si acordare a primului ajutor. În afara vizitelor la simulatoarele de navigatie si mecanica, elevii vor urca si la bordul ambarcatiunilor de salvare de mici dimensiuni unde li se vor prezenta unele manevre de navigatie.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016