CERONAV LANSEAZA CAMPANIA DE PROMOVARE „BE YOUR OWN CAPTAIN!”

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV lanseaza campania de promovare intitulata “Be your own Captain!” ce are ca scop promovarea oportunitatilor din domeniul navigatiei pe ape interioare si stimularea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor.

Prin aceasta campanie dorim sa facem cunoscute atât posibilitatile de pregatire cât si de angajare pe care sectorul transportului pe ape interioare le ofera tinerilor si sa stimulam companiile de navigatie fluviala sa primeasca stagiari. Serviciul la bordul navei ofera un mediu propice pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor tinerilor stagiari si are un rol important în procesul de fidelizare a personalului”, a declarat directorul general al CERONAV, dl. Ovidiu Cupsa.

Campania se desfasoara la nivel european si se adreseaza personalului navigant fluvial, tinerilor absolventi de liceu, somerilor si tuturor celor care doresc o reconversie profesionala. Aceasta este una dintre activitatile proiectului cu finantare europeana PLATINA – Platforma pentru implementarea NAIADES (Navigation and Inland Waterway Action and Development in Europe), la care CERONAV participa alaturi de alti 21 de parteneri din Austria, Franta, Germania, Belgia, Olanda, România, Croatia, Ungaria si Finlanda.

Mai multe informatii cu privire la campanie se gasesc accesând www.becaptain.eu.

Compartiment Comunicare, Relatii Publice si Secretariat
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016