CERONAV PREGATESTE DOUA NOI PROIECTE EUROPENE

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV pregateste doua noi proiecte europene ce vor fi implementate, in urmatorii trei ani, alaturi de parteneri din Olanda, Germania, Romania, Estonia, Danemarca, Irlanda, Marea Britanie, Portugalia, Slovacia si Serbia.

Proiectele, Quality Assurance and Quality Control for Inland Waterway Education and Training –QAQC IWET siEuropean Maritime Education and Training Platform – EMET, vor fi finantate prin Programul Erasmus Plus, Actiunea Cheie – Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici.

Bugetul total estimat pentru cele doua proiecte este de aproximativ 55.000 euro, contributia CERONAV fiind de 20%.

Implicarea CERONAV in proiecte care au ca scop elaborarea unui sistem armonizat de control si asigurare a calitatii in sectorul instruirii personalului navigant fluvial este mai mult decat fireasca avand in vedere experienta de aproape 40 de ani in domeniul vizat. Pe de alta parte, proiectul EMET este primul proiect ce va fi implementat de CERONAV in domeniul maritim, toate cele 12 proiecte anterioare concentrandu-se in special pe sectorul fluvial. Ideea crearii unei platforme comune de educatie si instruire alaturi de parteneri din tari cu traditie maritima precum Olanda, Marea Britanie, Portugalia este salutara in sensul diseminarii nemijlocite a informatiilor si al valorizarii si capitalizarii rezultatelor de care dispunem in acest moment la nivel european si international”, a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016