CERONAV, PREZENT LA SUBCOMITETUL IMO PRIVIND STANDARDELE DE INSTRUIRE A PERSONALULUI NAVIGANT

Delegatia Centrului Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, formata din Director General, Ovidiu Sorin Cupsa si Director Dezvoltare, Ciprian Placinta participa saptamâna aceasta la cea de-a 44-a sesiune a Subcomitetului Organizatiei Maritime Internationale privind Standardele de Instruire si Certificare a Personalului Navigant Maritim.

Sorin Ovidiu Cupsa

Participarea în mod constant la lucrarile Comitetelor si Subcomitetelor IMO are în vedere obtinerea nemijlocita a noilor informatii cu privire la standardele de instruire a navigatorilor. Ca centru de pregatire, CERONAV este în permanenta preocupat de dezvoltarea si îmbunatatirea activitatii de predare în conformitate cu rezolutiile conventiilor internationale la care România este parte”, a afirmat Ovidiu Cupsa, director general al CERONAV.

Pe agenda de lucru a acestei sesiuni se afla validarea cursurilor model, practicile ilegale privind eliberarea certificatelor de competenta, dezvoltarea unei strategii de e-navigatie, revizuirea recomandarilor privind instruirea personalului de la bordul unitatilor mobile offshore. Prin participarea la aceste sesiuni si implementarea modificarilor aduse standardelor de pregatire în conformitate cu rezolutiile IMO, CERONAV se mentine în rândul centrelor de training maritim performante la nivel mondial.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016