CERONAV, PRIMA INSTITUTIE DIN ROMANIA MEMBRA A ASOCIATIEI MONDIALE PRIVIND INFRASTRUCTURA TRANSPORTULUI PE APA

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a aderat la Asociatia Mondiala privind Infrastructura Transportului pe Apa – PIANC. În cadrul acestei asociatii, profesionisti din întreaga lume îsi unesc fortele pentru a oferi consultanta de specialitate privind eficienta, siguranta si durabilitatea infrastructurii specifice pentru a facilita o crestere a transportului maritim si fluvial.

PIANC este principalul partener de discutie atât pentru sectorul guvernamental, cât si privat, în ceea ce priveste proiectarea, dezvoltarea si întretinerea porturilor, cailor navigabile si a zonelor de coasta. Ca membru PIANC, CERONAV va putea dezvolta relatiile de colaborare cu membrii afiliati prin intermediul grupurilor de lucru la care vom participa si, de asemenea, va putea promova imaginea institutiei la nivel mondial”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Unul dintre evenimentele viitoare de interes pentru CERONAV este cea de-a 6-a sesiune a Conferintei Internationale PIANC-Smart Rivers, care va avea loc în luna septembrie, la Liege si Maastricht, unde vor fi dezbatute aspecte ce tin de implementarea unor tehnologii informatice moderne pentru transportul pe ape interioare, integrarea transportului pe caile navigabile interioare în lantul de transport multimodal si gestionarea eficienta a porturilor si cailor navigabile.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016