CERONAV – PROMOVARE SI RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Directorul General al Centrului Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, dl. Ovidiu Cupsa, a participat saptamâna trecuta la Conferinta privind personalul maritim si dezvoltarea echipajelor (Maritime HR and Crew Development) care a avut loc la Londra în zilele de 24 si 25 octombrie.

Invitatia de a participa la aceasta conferinta în calitate de vorbitor pe tema companiilor care investesc în training, a creat oportunitatea promovarii imaginii CERONAV la nivel international. Evenimentul a reunit personalitati marcante din domeniul industriei maritime, directori de resurse umane, manageri HSEQ, reprezentanti ai companiilor de recrutare dar si navigatori.

Cu ocazia deplasarii în Marea Britanie, dl. Ovidiu Cupsa a participat, împreuna cu Directorul Dezvoltare al CERONAV, dl. Ciprian Placinta, si la o întrevedere cu directorul Academiei Maritime Warsash, care a avut ca scop stabilirea termenilor încheierii unui acord de colaborare în vederea sustinerii si promovarii reciproce a celor doua institutii si realizarii de proiecte comune.

Participarea la conferinta si la întâlnirea cu directorul Academiei Maritime Warsash au fost doua actiuni prin care CERONAV a reusit sa faca înca un pas important în sensul promovarii propriei imagini si al întaririi relatiilor de colaboare cu centre similare din strainatate”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel:0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016