CERONAV PUNE PIATRA DE TEMELIE A NOULUI CENTRU DE INSTRUIRE DE LA GALATI

Miercuri, 5 iunie 2013, Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a organizat la Galati ceremonia oficiala de începere a lucrarilor la noul sediu destinat instruirii personalului navigant fluvial. Suprafata totala a noii cladiri este de aproximativ 2.000 mp, desfasurata pe patru nivele. Durata de executie a lucrarilor este de 12 luni.

Foto Galati

Construirea unui nou sediu la Galati este de o importanta capitala, având în vedere ca de multi ani de zile subunitatea îsi desfasoara activitatea în spatii închiriate. CERONAV instruireste aproximativ 6.000 de navigatori fluviali anual care merita sa beneficieze de cele mai bune conditii de studiu. Noul sediu va fi dotat cu simulatoare de navigatie pe ape interioare de ultima generatie, demarând astfel proiectul de parteneriat cu Academia Maritima din Harlingen, Olanda care are ca principal scop înfiintarea a doua centre de instruire de prestigiu la capetele Coridorului VII pan-european”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

La ceremonie au participat reprezentanti ai autoritatilor locale, societatii constructoare, administratiilor fluviale si capitaniilor zonale, dar si ai NAVROM Galati si Uniunii Porturilor Interioare Românesti. De asemenea, clerici ai Bisericii Ortodoxe Române au oficiat o slujba de binecuvântare pentru începerea lucrarilor de constructie.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016