CERONAV SI-A INFIINTAT PROPRIA EDITURA

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporuri Navale – CERONAV are, de la începutul lunii august, propria editura, care îi poarta numele. Prin înfiintarea acesteia, CERONAV ofera specialistilor din cadrul institutiei posibilitatea de a-si publica rezultatele cercetarilor stiintifice individuale sau colective si de a sprijini procesul de instruire, facilitând astfel accesul cursantilor si al personalului didactic la noutatile din domeniul navigatiei.

Editura CERONAV a fost înregistrata la Biblioteca Nationala a României în data de 2 august 2012, aceasta fiind parte a noii strategii de dezvoltare a Centrului. Odata cu înregistrarea editurii, am primit si primul set de zece ISBN-uri. Planul editorial pentru primul an de functionare cuprinde un numar mare de titluri pregatite pentru a fi publicate de catre expertii nostri, care au o activitate de cercetare si instruire în sectorul naval, recunoscuta pe plan international”, a declarat directorul general al CERONAV, dl. Ovidiu Cupsa.

Editura CERONAV va cuprinde doua colectii, una nautica pentru publicarea cartilor privind navigatia maritima si fluviala si una tehnica, pentru publicatiile din domeniul electromecanicii si tehnologiilor navale.

Prima carte ce va fi publicata la noua editura este “ Sisteme integrate de transport”, avându-l ca autor pe dl. Ovidiu Cupsa. Cartea cuprinde notiuni despre multimodalism si intermodalism si prezinta evolutia sistemului integrat de transport în contextul globalizarii.

Compartiment Comunicare, Relatii Publice si Secretariat
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016