CERONAV SUSTINE PROIECTUL INTERNATIONAL COMENIUS

In data de 9 octombrie 2014, Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV are onoarea sa-si deschida portile pentru vizita cadrelor didactice si elevilor din cinci unitati scolare din Polonia, Spania, Turcia, Ungaria si Bulgaria, in cadrul Proiectului International Comenius 2013-2015 Forest Of Nations, implementat de Scoala B.P. Hasdeu din Constanta.

CERONAV vine in sprijinul proiectului international Comenius, prin prezentarea activitatilor de instruire derulate in cadrul institutiei si promovarea imaginii Constantei ca oras cu o importanta traditie marinareasca. Proiectul are ca scop facilitarea intalnirilor dintre elevii din diferitele tari si creasterea gradului de cunoastere a valorilor si traditiilor acestora. Implicarea CERONAV, alaturi de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, in derularea cu succes a acestui proiect educational este menita sa contribuie la evolutia invatamantului constantean”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Cincizeci de persoane, cadre didactice si elevi, vor vizita baza de instruire si antrenament, dar si centrul de simulare al CERONAV. Acestia vor asista la diverse aplicatii practice pe simulator, la exercitii de antrenament si demonstratii de salvare si acordare a primului ajutor.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016