CERONAV VA ORGANIZA LA CONSTANTA CONFERINTA INTERNATIONALA A FURNIZORILOR DE CURSURI PENTRU PERSONALUL OFFSHORE

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va organiza la Constanta, in luna mai a anului viitor, Conferinta internationala a furnizorilor de cursuri pentru personalul de la bordul platformelor petroliere – TPAG (Training Provider Advisory Group).

Conferinta va fi organizata sub patronajul OPITO – Offshore Petroleum Industry Training Organization si va reuni reprezentanti ai institutiilor de pregatire din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Propunerea CERONAV de a organiza conferinta la Constanta a fost acceptata in detrimentul altor cateva din partea unor centre din Emiratele Arabe Unite. Alegerea reprezentantului OPITO, Shaun Minty, reprezinta o recunoastere a capacitatii CERONAV, avand in vedere intrarea noastra relativ recenta pe aceasta piata. De asemenea, ne-am propus ca pana la data conferintei, sa acreditam cu OPITO alte doua cursuri de pregatire pentru personalul de la bordul platformelor petroliere, H2S – Hidrogen Sulfurat si Escape Chute”, a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

Anul acesta conferinta a avut loc la Dubai, in Emiratele Arabe Unite, in data de 29 mai, CERONAV fiind reprezentat de Aleus Petrache, Sef Serviciu OPITO si Carmen Draghici, inspector de specialitate in cadrul aceluiasi departament.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016