Curs pilot pentru personalul ce lucreaza in terminalele de gaz natural lichefiat

Logo masterplan
tentea logo

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, organizeaza in perioada 8-10 septembrie 2015 in Ruse, Bulgaria, cursul de pregatire pentru personalul ce lucreaza in terminalele LNG.

Cursul face parte din proiectul coordonat de ProDanube Management GmbH si este cofinantat prin programul TEN-T (Trans-European Transport Network), are o durata de 36 de luni si un buget total de 80.520.000 euro, 33 dintre parteneri primind finantarea de 50% de la Comisia Europeana. Bugetul CERONAV este de 190.400 euro (cca. 837.760 RON), 50% reprezentand contributie proprie.

“Cu acest curs, CERONAV completeaza si incheie seria de cursuri pilot din cadrul proiectului. LNG Masterplan isi propune sa creeze o platforma pentru cooperarea autoritatilor si a par?ilor interesate din industrie, cu scopul de a facilita crearea unui cadru de reglementare european armonizat pentru utilizarea la scara larga a gazelor naturale lichefiate in transportul pe ape interioare ca si combustibil ecologic si eficient, comparativ cu cei conventionali, dar si ca marfa.Toate lucrarile vor fi bazate pe o abordare europeana realista si integrata”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Acest curs este ultimul dintr-o serie de 4, ce au fost organizate de catre CERONAV pe durata implementarii proiectului. In 2014 CERONAV a sustinut cursul pilot LNG pentru personalul ambarcat la bordul navelor fluviale de bunkeraj si cursul de pregatire pentru personalul de la bordul navelor fluviale propulsate cu LNG. In aprilie 2015 a fost organizat cursul pentru personalul ambarcat la bordul navelor ce transporta LNG.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016