DIRECTORUL GENERAL CERONAV PREZENT LA ÎNTÂLNIREA AMBASADORILOR MARITIMI IMO

În data de 27 septembrie 2018, în cadrul Zilei Maritime Mondiale IMO 2018 s-a desfășurat la Londra, la sediul Organizaţiei Maritime Internaţionale, cea de-a 4-a Întâlnire a Ambasadorilor Maritimi IMO.

Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, în calitatea sa de Ambasador Maritim IMO a primit invitația de a participa la întâlnire pentru a discuta revizuirea programului Ambasadorilor Maritimi IMO. Acesta a fost dezbătut, modificat și aprobat de către Consiliul IMO, la ultima reuniune din iulie.

În cadrul întrunirii, Ambasadorii au fost informați despre aceste modificări și și-au adus contribuția cu privire la modul optim de implementare al acestora. Întâlnirea a oferit tuturor Ambasadorilor ocazia de a-și împărtăși experiențele, de a-și actualiza și dezbate reciproc activitățile recente.               “Una din prioritățile IMO este aceea de a asigura omenirii un transport maritim într-o manieră care să răspundă nevoilor economiei globale și, de asemenea, securitate, protecția mediului și responsabilitate socială. În acest context, impactul Programului Ambasadorilor Maritimi IMO este fundamental pentru acţiunea de promovare a profesiilor din domeniul maritim şi naval”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.               IMO reprezintă forul tutelar în reglementarea şi standardizarea normelor de siguranţă, securitate şi de mediu a transportului maritim internaţional.               România este stat membru al Organizaţiei Maritime Internaţionale din 20 martie 1965, aflându-se pe primul loc în Europa ca furnizor de personal pentru flota maritimă mondială.

 

 

Serviciu Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 28 septembrie 2018