ELEVII CONSTANTENI IN VIZITA LA CERONAV

Peste 300 de elevi din invatamantul preuniversitar au trecut pragul Centrului Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV in perioada 7 – 11 aprilie, in cadrul programului „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Am urmarit cu incantare reactia copiilor la demonstratiile practice pregatite special pentru ei si avem certitudinea ca meseria de navigator va fi una dintre alegerile pe care le vor face in ceea ce priveste cariera profesionala. Este adevarat ca acesta meserie este foarte comuna in regiunea noastra, Constanta fiind cel mai mare port maritim din Sud-estul Europei, insa este important ca ea sa fie transferata mai departe generatiilor viitoare ca factor cheie al dezvoltarii economice in zona”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Elevii au vizitat centrul de simulare al CERONAV si baza de instruire si antrenament, unde au asistat la diverse aplicatii practice pe simulator, exercitii de antrenament si demonstratii de salvare pe mare si acordarea primului ajutor.

Elevi in vizita

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016