CERONAV IMPLICAT ÎN EDUCAȚIA ȘI FORMAREA DIGITALĂ PENTRU CALIFICAREA ȘI CERTIFICAREA ECHIPAJELOR ȘI A OFIȚERILOR

În perioada 02 – 06 octombrie Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale  – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, participă la lucrările celei de-a 75 – a Conferințe a Asociației Internaționale pentru Instruire în Domeniul Siguranței și Supraviețuirii (International Association for Safety and Survival Training – IASST).

Organizații membre de pe toate continentele s-au reunit la Aalesund (Norvegia), în cadrul centrului de instruire – ASK Safety, pentru a dezbate tematica “Formare și perfecționare digitală – Cerințe de competență, certificare și calificare a echipajului. Formarea și perfecționarea digitală vor fi modurile preferate de învățare din viitor?”

“CERONAV participă activ la optimizarea conectivității prin schimbul de informații acumulate privind siguranța pe mare a personalului navigant. În prezent, inovația și tehnologia au un efect profund asupra sectorului maritim, inclusiv în domeniul siguranţei şi supravieţuirii. Transformarea digitală a industriei maritime este în plină desfășurare.” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

IASST este o asociaţie fondată în anul 1980, al cărei scop este acela de a îmbunătăţi continuu tehnicile de răspuns în cazurile de urgenţă, prin încurajarea schimbului de cunoştinţe şi experienţă între furnizorii de training din domeniul siguranţei pe mare. Membrii acestei asociații provin din mediul profesional naval: comandanţi, şefi mecanici, piloţi maritimi, personal din centrele de coordonare a salvării în caz de naufragiu, dar şi reprezentanţi din industria de offshore, sau a centrelor de pregătire şi perfecţionare pentru personalul maritim. Aceștia provin din peste 47 de ţări din America, Europa, Asia, Africa şi Australia.

CERONAV este una dintre cele mai prestigioase instituții de pregătire maritimă din lume și membru cu drepturi depline al IASST din anul 2004.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviciul Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Last modified date: 3 December 2019