CERONAV OFERA CONSULTANTA CHINEZILOR

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va primi, în luna aprilie, la recomandarea producatorului finlandez al simulatorului HUET, vizita unei importante delegatii chineze a companiei Xi’an Aircraft Hangdian Tech. Co., producatoare de echipamente de aviatie.

Consultanta

Scopul vizitei este acela de primi consultanta privind modul de operare a simulatorului HUET cu ajutorul caruia se simuleaza prabusiri controlate ale elicopterului în apa. Compania chineza este interesata si de participarea la cursul de instruire HUET în vederea utilizarii unor echipamente similare pentru instruirea personalului propriu.

China este o economie importanta a lumii, implicata cu succes în mai toate sectoarele de activitate. Interesul manifestat de una dintre cele mai importante companii chineze, în ceea ce priveste capacitatea CERONAV de a oferi cursuri de calitate pentru personalul offshore si utilizarea celor mai noi echipamente si simulatoare din domeniu, ne onoreaza. Faptul ca putem transcende domeniul maritim si oferi consultanta de specialitate si companiilor din alte sectoare de transport, ne situeaza înca o data între centrele de prestigiu la nivel international”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Last modified date: 21 July 2016