CERONAV A CONSTRUIT LA GALAȚI CEL MAI MODERN CENTRU EUROPEAN PENTRU INSTRUIREA PERSONALULUI FLUVIAL

Astăzi, 14 decembrie 2016 are loc recepția lucrărilor de costrucție a clădirii unuia dintre cele mai mari și mai moderne Centre de pregătire profesională pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare, conform cu cerințele standardelor Europene.

Obiectivul de investiții CERONAV SEDIU GALAȚI dezvoltă şi optimizează activitatea de instruire a personalului navigant într-un sediu care corespunde standardelor internaţionale de formare profesională continuă în domeniul transportului pe căile navigabile interioare.

“CERONAV are de îndeplinit o serie de misiuni în cadrul organismelor Europene de reglementare, care vor contribui la dezvoltarea şi armonizarea formării profesionale continue în domeniul transporturilor pe căile navigabile interioare. Prin această clădire, CERONAV devine unul dintre centrele coordonatoare  din macroregiunea Dunării și un promotor al inițiativelor și strategiilor Europene în domeniu”,  a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Directorul General CERONAV.

Suprafața totală a noii clădiri este de aproximativ 2.000 mp, desfășurată pe patru nivele. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 8.400.000 lei.

Noul Sediu CERONAV Galați include facilități de instruire conforme cu standardele europene atât pentru pregătirea teoretică, cât și pentru cea practică – săli de clasă adecvate cerințelor  fiecărui program de instruire, echipamente și materiale didactice specifice și simulatoare. Acest lucru va contribui la creșterea calității activității de instruire bazată pe competențe, conform reglementărilor Europene și  va conduce la îndeplinirea cerințelor de pe piața muncii  și creșterea mobilității forței de muncă din sectorul de transport pe ape interioare.

                                                            Birou Marketing

                                                            Tel: 0241 639595

                                                            Fax: 0241 631415

                                                            E-mail: office@ceronav.ro

sediu galati

Last modified date: 16 December 2016