INVESTIȚIE DE AMPLOARE PENTRU DEZVOLTAREA SUBUNITĂȚII CERONAV GALAȚI

În data de 24 iulie 2019, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a inaugurat obiectivele de investiții realizate pentru dezvoltarea Subunității CERONAV Galați, necesare activității de instruire a personalului navigant fluvial.

Investiția în valoare de 20 milioane de lei reprezintă cel mai modern Centru de pregătire profesională pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare. Centrul deține facilități de instruire atât pentru pregătirea teoretică, cât și pentru cea practică și echipamente moderne și inovative, care vor contribui la creșterea calității activității de instruire bazată pe competențe, conform reglementărilor Europene.

Prezent la eveniment, domnul Ionel Minea, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor a subliniat faptul că “România are aproximativ 10.000 de navigatori pe ape interioare. În acest sens, Ministerul Transporturilor susține demersul constant al CERONAV de a oferi personalului navigant fluvial formare profesională la standarde înalte.”

„Obiectivul de la Galați este esențial în strategia de dezvoltare a infrastructurii CERONAV privind activitatea de instruire din sectorul navigației pe ape interioare, având impact asupra creșterii mobilității personalului navigant român”, a declarat în cadrul întâlnirii Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

CERONAV a reunit în cadrul acestui eveniment reprezentanți din conducerea Ministerului Transporturilor, Autorității Navale, autorităților publice locale, operatorilor de transport, administrațiilor fluviale și instituțiilor de educație.

Serviciu Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 3 decembrie 2019