LANSAREA OFICIALĂ A PROIECTULUI EUROPEAN DANUBE SKILLS

LANSAREA OFICIALĂ  A PROIECTULUI EUROPEAN DANUBE SKILLS

 

                Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizează azi, 21 februarie 2017, la Hotel Capital Plaza, București, evenimentul de lansare oficială a proiectului european Danube SKILLS, în prezența partenerilor și a partenerilor strategici asociați din proiect, precum și a numeroși reprezentanți ai unor organizații naționale și europene de prestigiu din domeniul navigației pe ape interioare.

            Proiectul urmărește implementarea noii Directive Europene privind recunoașterea calificărilor în sectorul navigației pe ape interioare și integrarea navigaţiei pe Dunăre în soluţii moderne de transport, care să conducă la reducerea costurilor şi a impactului negativ asupra mediului înconjurător.

            “Cu o vastă experiență în spate, CERONAV evoluează și se consacră ca lider în domeniul managementului proiectelor europene. Danube SKILLS reprezintă un pas înainte în demersurile CERONAV de a promova și implementa noua Directivă Europeană privind recunoașterea calificărilor profesionale în navigația pe ape interioare, în macroregiunea Dunării“, a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.

            Proiectul este condus de CERONAV și are un consorțiu alcătuit din 14 parteneri din 8 țări (Germania, Austria, Slovacia, Croația, Ungaria, Bulgaria, Serbia și România) și 7 parteneri strategici din Franța, Olanda, Belgia, Cehia și Germania și se va derula pe o perioadă de 30 de luni, până la finele lunii iunie 2019.

 

 

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 23 februarie 2017