MOȘ CRĂCIUN A VENIT LA CERONAV

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a organizat Sărbătoarea Crăciunului alături de angajați. Este o tradiție  care reunește întreaga echipă într-o atmosferă specială.

“Marea sărbătoare a creștinătății ne aduce împreună la sfârşit de an. Pentru CERONAV, anul 2022 a fost unul plin de proiecte ambițioase și realizări pe măsură, cu un bilanț pozitiv pe toate planurile. Avem cea mai mare ofertă de cursuri din Uniunea Europeană, anul acesta obținând acreditarea pentru gama de cursuri GWO, şi aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului offshore CA-EBS. De asemenea, am demarat lucrările noului campus CERONAV în suprafață de 5063 mp – cel mai mare proiect din istoria instituției. Tuturor colegilor mei le doresc ca sărbătorile să-i găsească sănătoși alături de cei dragi”, a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, Ambasador Maritim IMO.

Serbarea, care a avut loc ìn Baza Nautică, a bucurat copiiii cu prezența lui Moş Crăciun. Nu au lipsit momentele artistice şi colindele oferite de copiii Centrului de Plasament “Micul Rotterdam”, care au reuşit să încălzească sufletele tururor.

 

Serviciu Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 23 decembrie 2022