Seminar de promovare a Centrului de Informare si Pregatire pentru navigatia fluviala

10 / 02 / 2010

În data de 18 februarie 2010, CERONAV va organiza Seminarul de promovare a Centrului de Informare si Pregatire care va fi dezvoltat în cadrul proiectului cofinantat de Uniunea Europeana NELI – Retea de cooperare pentru logistica si educatie navala focalizata pe transportul pe ape interioare în coridorul Dunarii, sustinuta de solutii inovatoare.

La seminar sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai companiilor de transport fluvial, ai administratiilor portuare si fluviale si furnizori de educatie si pregatire din domeniul transporturilor pe ape interioare.

Centrul de Informare si Pregatire, care va fi înfiintat în anul 2011, se va adresa publicul larg dar în special tinerilor interesati sa urmeze o cariera în domeniul transportului si navigatiei pe ape interioare, elevilor din cadrul scolilor si liceelor de specialitate, precum si celor care doresc o reconversie profesionala.

Centrul va oferi tuturor acestor categorii de populatie posibilitatea de a afla mai multe despre ce înseamna navigatia pe Dunare si în acelasi timp de a petrece câteva ore de relaxare într-o ambianta educativa.

Seminarul va avea loc la sediul CERONAV din Str. Portului nr. 20, Galati începând cu ora 11:00.

Ultima modificare: 18 iulie 2016