SEMINAR RIVERSHOW LA CERONAV – NOUTATI IN DOMENIUL NAVIGATIEI PE APE INTERIOARE

In data de 3 iunie 2015, Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizeaza Seminarul Rivershow, eveniment ce isi propune sa prezinte diverse materiale didactice, accesibile si pe portalurile web www.edinna.eu/general-iwt/ si www.rewway.at. Transportul pe caile navigabile europene si noutati privind utilizarea gazului natural lichefiat drept combustibil alternativ sunt cateva din subiectele ce vor fi dezbatute pe parcursul Seminarului Rivershow. Totodata opiniile participantilor privind cerintele locale legate de dezvoltarea transportului pe ape interioare vor fi încorporate in documentele viitoare ale proiectului PLATINA II.

Proiectul Platina II este o actiune de cercetare si coordonare finantata de Programul Cadru 7 al Uniunii Europene, care sprijina implementarea strategiei NAIADES II a Comisiei Europene, in demersul de transformare a navigatiei pe ape interioare intr-un mijloc de transport calitativ in toate dimensiunile sale: infrastructura, operatiuni, resurse umane si administratie.

In domeniul Meserii si Competente, Platina II va facilita dezvoltarea de standarde pentru simulatoare, carnete de serviciu electronice si va creste impactul transportului pe ape interioare în educatia si instruirea logistica prin imbunatatirea materialelor didactice. Evenimentul este deosebit de important, avand in vedere ca materialului educational include un plan de diseminare, destinat a creste gradul de constientizare si cunoastere a transportului pe ape interioare, ca fiind unul din modurile principale de transport dintr-un lant sustenabil de aprovizionare”, a declarat Ovidiu Cupsa, director general CERONAV.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav

Ultima modificare: 21 iulie 2016