SUTE DE ELEVI AU VIZITAT CERONAV

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV si-a deschis portile pentru elevii din învatamântul preuniversitar în cadrul programului „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, desfasurat în perioada 1 – 5 aprilie 2013.

Vizita elevi

Vizita celor mici ne-a bucurat foarte tare, aceasta fiind o experienta deosebita având în vedere ca CERONAV ofera cursuri de perfectionare pentru adulti. A fost o încântare sa vedem cu cât interes urmareau demonstratiile practice si suntem convinsi ca macar o parte din ei vor alege meseria de navigator”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Peste 300 de elevi, de la mai multe unitati de învatamânt din judetele Constanta si Galati, au participat la vizitele din cadrul programului de învatare alternativa la centrul de simulare al CERONAV, baza de instruire si antrenament, dar si la centrul de informare si instruire InfoDanube din Galati.

Elevii au asistat la diverse aplicatii practice pe simulator, la exercitii de antrenament si demonstratii de salvare si acordare a primului ajutor. În afara vizitelor la simulatoarele de navigatie si mecanica, elevii au urcat si la bordul ambarcatiunilor de salvare de mici dimensiuni unde li s-au prezentat unele manevre de navigatie.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016