CERONAV LA CEAS ANIVERSAR

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV celebreaza in aceasta luna implinirea a 39 de ani de existenta. Evenimentul se va sarbatori pe data de 29 mai 2015, printr-o festivitate desfasurata la Baza de instruire si antrenament de pe malul Lacului Siutghiol.

De-a lungul celor 39 de ani CERONAV si-a consolidat pozitia in randul celor mai prestigioase centre de pregatire din Europa si a demonstrat consecventa si ambitie in initierea si derularea unor proiecte de anvergura. Valori precum stabilitate, traditie dar si increderea pe care personalul navigant o are in serviciile noastre, sunt cheia de bolta a succesului proceselor de evolutie si dezvoltare constanta a CERONAV. Avem o echipa puternica, pentru care progresul reprezinta viziune si profesionalism”, a afirmat Ovidiu Sorin Cupsa, Director General al CERONAV.

Infiintat in anul 1976, sub denumirea de Centrul de Perfectionare a Lucratorilor din Marina Civila, cu misiunea de a acoperi cerintele de pregatire si perfectionare ale personalului navigant maritim, CERONAV si-a largit pe parcurs atributiile si schimbat denumirea, intai in Centrul de Instruire si Perfectionare a Lucratorilor din Marina Civila, iar mai tarziu in Centrul de Perfectionare a Personalului din Marina Civila si Calificare Personal Exploatare Portuara. In anul 2003 fuzioneaza cu Centrul de Perfectionare a Personalului din Navigatia Fluviala din Galati, devenind CERONAV si extinzandu-si sfera de activitate prin cumularea instruirii personalului maritim si portuar cu cea a personalului fluvial. Prin calitatea deosebita a serviciilor de instruire si ritmul accelerat de dezvoltare, CERONAV a devenit un centru de excelenta in Europa de Sud-Est.

Inca de la infiintare, CERONAV a evoluat constant in tandem cu dezvoltarea transportului maritim ?i in conformitate cu cerintele pietei in sensul furnizarii unor servicii de instruire de cea mai buna calitate, devenind astfel centrul de pregatire cu cea mai variata oferta de instruire din Uniunea Europeana.

In prezent, CERONAV asigura cu succes pregatirea teoretica si practica a unui numar de aproximativ 50.000 cursanti provenind din sectorul maritim, fluvial, portuar si industria offshore, in conformitate cu legislatia nationala in domeniu, reglementarile internationale si standardele de instruire stabilite de diversele organisme de acreditare, peste 90 % din personalul pregatit in cadrul CERONAV, fiind angajat de catre companiile de navigatie din strainatate.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav

Last modified date: 21 July 2016