În atenția cursanților CERONAV

Stimați cursanți,

Având în vedere măsurile de prevenire a răspândirii COVID – 19 la nivel național și al instituțiilor publice, considerăm că siguranța și sănătatea fiecăruia dintre dumneavoastră, cât și a personalului CERONAV este cel mai important deziderat al nostru.

În acest sens în perioada 12.03.2020 – 31.03.2020 se vor lua temporar, următoarele măsuri:

Cursurile de perfecționare și sesiunile de evaluare a cunoștiințelor vor fi organizate on-line și prin învățământ la distanță;

Cursanții vor fi instruiți de către experții coordonatori ai cursurilor cu privire la modalitatea tehnică de transmitere, accesare a cursurilor și cu privire la organizarea competențelor practice.

În această perioadă se recomandă ca înscrierea și plata să fie făcute on-line. Accesul în sediile CERONAV pentru înscriere, plată, planificarea cursurilor și ridicarea de certificate se va face controlat și cu respectarea măsurilor de prevenție a COVID – 19.

Graficul anual de desfășurare a cursurilor nu va fi afectat momentan. Cursanții care nu pot participa la cursuri din motive medicale, vor fi reprogramați la cursuri la o dată ulterioară, fără costuri suplimentare.

Apelăm la suportul dumneavostră în aplicarea acestor măsuri în vederea desfășurării optime a cursurilor și păstrării cerințelor de conformitate a certificatelor dumneavoastră.

Orice alte măsuri vor fi comunicate ulterior.

 

Vă mulțumim!

Director General

Dr. Ing. Ovidiu Sorin Cupșa

Last modified date: 11 March 2020