ACTIVITATEA CERONAV APRECIATA DE AUTORITATEA NAVALA ROMANA

O delegatie a Autoritatii Navale Române condusa de directorul general, Constantin Matei, a vizitat astazi Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV. Scopul vizitei a fost acela de a evalua nivelul de pregatire a navigatorilor prin prisma serviciilor oferite de CERONAV.

CERONAV beneficiaza de o baza materiala solida si de specialisti recunoscuti pe piata nationala si internationala de formare profesionala. Desi cunosteam CERONAV-ul, acesta vizita mi-a oferit ocazia sa vad mai în detaliu care sunt capacitatile reale de pregatire si instruire a personalului navigant maritim. Speram ca în continuare CERONAV sa ramâna cel putin la aceleasi standarde de calitate a pregatirii”, a declarat directorul general al ANR, dl. Constantin Matei.

Evaluarea pozitiva din partea ANR vine, pe de o parte, sa confirme calitatea programelor de instruire pe care le oferim si pe de alta parte, sa sustina planurile noastre de deschidere spre piata externa. Trebuie spus, de asemenea ca CERONAV este pregatit sa instruiasca atât personal maritim cât si pentru industria offshore”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Delegatia ANR, însotita de conducerea CERONAV, a vizitat cele trei sedii ale institutiei, ceea ce a permis prezentarea tuturor facilitatilor de instruire, începând cu salile de curs si terminând cu simulatoarele de navigatie, masini navale, operare marfuri lichide în vrac, HUET (Helicopeter Underwater Escape Training), laboratoarele ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) si GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System).

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016