Agenda Conducerii

  • 27.09.2018 – DIRECTORUL GENERAL CERONAV PREZENT LA ÎNTÂLNIREA AMBASADORILOR MARITIMI IMO

În data de 27 septembrie 2018, în cadrul Zilei Maritime Mondiale IMO 2018 s-a desfășurat la Londra, la sediul Organizaţiei Maritime Internaţionale, cea de-a 4-a Întâlnire a Ambasadorilor Maritimi IMO. Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, în calitatea sa de Ambasador Maritim IMO a primit invitația de a participa la întâlnire pentru a discuta revizuirea programului Ambasadorilor Maritimi IMO.

  • 26.07.2018 – VIZITA CONSULULUI GENERAL AL PANAMA, LA CERONAV

Joi, 26 iulie 2018, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit vizita Consulului General al Panama, domnul Andres Gregorio Nuñez, însoțit de reprezentantul Autorității Maritime Panameze, domnul Wilfredo Jaen.

  • 14.06.2018 – ORGANIZAREA SESIUNII DE ÎNDRUMARE METODOLOGICĂ LA SEDIUL CERONAV

În perioada 14 – 15 iunie 2018, la sediul Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, s-a organizat sesiunea de îndrumare metodologică, având în vedere abrogarea OSGG nr. 400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice și apariția OSGG nr. 600/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice.

  • 15.05.2018 – PARTICIPAREA DIRECTORULUI GENERAL CERONAV LA CEA DE-A 70-A ANIVERSARE IMO

În data de 15 mai 2018, în contextul celebrării a 70 de ani de existență ai Organizației Maritime Internaționale, s-a desfășurat la Londra, la sediul IMO, Forumul Zilei Maritime Mondiale. Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, în calitatea sa de Ambasador Maritim IMO, a primit invitația de a participa la întâlnire, pentru a dezbate și promova alături de reprezentanții altor state membre IMO, tema din acest an, „IMO 70: Patrimoniul nostru – Un  shipping mai bun. Un viitor mai bun”.

  • 15.05.2018 – DIRECTORUL GENERAL CERONAV, LA AL TREILEA MANDAT ÎN FUNCȚIA DE VICEPREȘEDINTE EDINNA

În perioada 15 – 16 mai 2018, se desfășoară la Harlingen, Olanda, cea de-a 12-a Adunare Generală a Asociației EDINNA – Education in Inland Navigation. În cadrul întâlnirii, Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa – Ambasador Maritim IMO, a fost reales pentru încă un mandat în funcția de vicepreședinte al asociației.

  • 19.02.2018 – CERONAV – LIDER EUROPEAN ÎN ELABORAREA ȘI PROMOVAREA STANDARDELOR DE PREGĂTIRE ÎN NAVIGAȚIA PE APE INTERIOARE

În perioada 19 – 21 februarie 2018 Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a găzduit întâlnirea de lucru a partenerilor proiectului Danube SKILLS, derulat de instituție în calitate de lider pe Programul Transnațional Dunărea.

Ultima modificare: 9 octombrie 2018