Baza de Instruire si Antrenament

Bazinul de antrenamente

Bazinul de antrenamente, cu o suprafata de 128 mp si doua niveluri de adancimi (2,5m si 5m) este prevazut cu un simulator HUET (Helicopter Underwater Escape Training) utilizat in cadrul cursurilor de pregatire de siguranta pentru personalul de la bordul platformelor petroliere: BOSIET (Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training), FOET (Further Offshore Emergency Training) si HUET (Helicopter Underwater Escape Training). Corpul bazinului este dotat cu vestiare, dusuri si sali de debriefing.

BazinInot_01HUET 2HUET 1

Poligon de lupta impotriva incendiilor

Poligonul de lupta impotriva incendiilor include patru module container pentru exercitiile in fum si foc, cu o dispunere ce imita traseul posibil de la bordul unei nave. In acest poligon se pot simula incendii de dimensiuni mici sau medii, atat in exteriorul compartimentelor cat si in interiorul acestora. In interiorul modulelor, exista posibilitatea de dispunere a zonei de foc in trei puncte, unul din module avand capacitatea de inundare completa cu spuma mecanica. Poligonul este dotat cu sisteme fixe de stingere cu apa si spuma mecanica grea, sisteme portabile de stingere cu CO2, pulberi stingatoare, spuma chimica sau spuma mecanica. Cursantilor li se pun la dispozitie echipamente de protectie individuala (usoare, ignifuge, impermeabile) si speciale (costume aluminizate).

fire-fighting-1 fire-fighting-3 fire-fighting-4

Poligonul Grui si Barci

Poligonul barci si grui care este utilizat in cadrul cursurilor de competenta in utilizarea mijloacelor de supravietuire si a barcilor de salvare, a barcilor rapide de salvare cat si la cursul de tehnici individuale de supravietuire. Poligonul cuprinde un grui gravitational cu barca, doua barci acoperite, o barca gonflabila cu motor si mai multe barci cu motor pentru asistenta.

Baza-2 barci-1 barci-2

 

 

 

 

 

 

barci-3 barci-4 barci-5

Atelierul Mecanic si de Tamplarie

Atelierul mecanic si de tamplarie utilizate pentru pregatirea marinarilor, fitterilor, fochistilor, sablatorilor si vopsitorilor.

 

Atelier-1 Atelier-2 Atelier-3

Container instruire spatii inchise

Containerul instruire spatii inchise este folosit in cadrul cursurilor specifice cat si cele de Protectie individuala si responsabilitati sociale la bordul navei. Containerul imita spatiile inchise precum tancuri de inmagazinare, balast sau marfa in vederea pregatirii cursantilor in ceea ce priveste procedurile de salvare, metodele de raportare, evaluarea riscurilor si aplicarea procedurilor de urgenta si evacuare.

 Hangar pentru ambarcatiuni

Hangarul pentru ambarcatiuni ofera adapost ambarcatiunilor pe timp de iarna si pe durata reparatiilor.

BazinInot_02

Sali de clasa

Cabinet medical


Baza-Plan-Situatie
Baza Nautica – Plan Situatie
Baza-Fatada-Vest
Baza Nautica – Fatada Vest
Baza-Fatada-Sali-Cursuri
Baza Nautica – Fatada Sali Cursuri

 

 

 

 

 

Ultima modificare: 29 iulie 2016