Inscrierea la cursuri

Inscrierea la cursuri

Pentru persoanele fizice:

  • online – din pagina cursului;
  • la ghiseul programare inscrieri din cele doua sedii ale CERONAV Constanta din str. Pescarilor nr 69 A ori str. Baba Novac nr 101 sau, pentru Galati, Str. Portului nr 20.

Pentru persoanele juridice:

Descarca formularul de inscriere la cursurile CERONAV
Atentie! Acest formular are doar titlu informativ. Inscrierea se face numai prin cele doua metode descrise mai sus!

Modalitati de plata

Plata aferentă cursurilor la care s-a făcut înscrierea poate fi efectuată prin plata tarifului cursului practicat la data înscrierii, în două zile lucrătoare, în cuantum de 50% sau 100%:

  • În cazul plății a 50% din tarif, diferență dintre tariful aprobat și practicat la data începerii cursului și avansul initial se va achita până la finalizarea cursului
  • În cazul plății a 100% din tarif, cursantul nu mai are nicio obligație financiară față de instituție

Achitarea sumelor mai sus amintite se poate face astfel:

Pentru persoanele fizice:

  • online cu cardul – se alege perioada dorită din pagina cursului, se apasa butonul inscriere, dupa ce ati verificat datele apasati butonul Finalizare inscriere, se introduc datele de autentificare sau creati un cont nou, se alege modalitatea de plata.
  • prin numerar sau prin POS cu card bancar direct la casieriile institutiei din Constanta Str. Baba Novac nr 101, Str Pescarilor nr 69 A sau de la Subunitatea din Galati Str. Portului nr 20.

Pentru persoanele juridice (ATENTIE! NUMAI PENTRU PERSOANE JURIDICE!):

  • direct la casieriile institutiei prin numerar,
  • prin virament in contul CERONAV, conform unui contract*

*  Efectuarea platii pentru persoanele juridice se va face numai in urma aprobarii comenzii sau a incheierii contractului de prestari servicii. Pentru detalii va rugam contactati Serviciul Programare : +40 241 639595; 691368 int. 1115 / 1132 / 1138 sau prin e-mail: office@ceronav.ro sau register@ceronav.ro sau Biroul Coordonare Programe – Subunitatea Galati: + 40 236 416773; 471011 sau prin e-mail: office-galati@ceronav.ro

Participarea la cursuri este obligatorie. Absenţa de la curs conduce la exmatriculare, fără rambursarea tarifului de participare. În cazuri speciale, când sunt prezentate documente justificative evidente, cursanţii pot fi replanificaţi la acelaşi curs cu aprobarea Directorului de studii, respectiv Directorul de subunitate Galaţi.

Conditii de restituire a tarifului de curs

Tariful plătit pentru participare la curs se poate rambursa, dacă cererea de restituire se face înainte de începerea cursului iar, în situații speciale, pe baza unor documente justificative, cu aprobarea Directorului Economic și după începerea / finalizarea cursului.
Descarca formularul cererii de restituire a taxei de curs CERONAV
Atentie! Acest formular are doar titlu informativ!

Ultima modificare: 2 decembrie 2021