AU FOST DEMARATE LUCRĂRILE CELUI MAI MARE PROIECT DIN ISTORIA CERONAV

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV dă startul celor mai importante lucrări de construcție din istoria sa.

Obiectivul de investiție „Corp învățământ – cazare și bazin de antrenamente” reprezintă un campus în suprafață de 5063 mp, iar obiectivul de investiții “Construire Poligon P.S.I. și simulator Helideck” reprezintă cel mai modern poligon PSI din Europa.

Corp învățământ – cazare și bazin de antrenamente”

Noul campus CERONAV, care vizează optimizarea calității instruirii personalului din transporturi navale, va fi dotat cu echipamente specializate, de ultimă generaţie și va consta într-un corp de clădire pentru învățământ și cazare în regim de înălțime S+P+4E și a unui corp care cuprinde un nou bazin de antrenamente.

Proiectul Bazei de Instruire si Antrenament CERONAV a fost declarat unul dintre cele 3 proiecte emblematice pentru educație și pregătire profesională, în finala competiției mondiale de arhitectură de la Singapore.

Randare “Construire Poligon P.S.I. și simulator Helideck”

 

Poligonul PSI va fi adaptat inclusiv la desfășurarea cursurilor GWO, care oferă participanților la cursuri cunoștințele și abilitățile de a înțelege și reduce riscul asociat cu pericolele de siguranță în industria turbinelor eoliene. Pe viitor vor putea participa inclusiv pompierii militari și civili.

„Acest proiect ne va permite să oferim navigatorilor  români și străini condiții de instruire la cele mai înalte standarde mondiale. Totodată acest edificiu emblematic inclusiv pentru Constanța, reprezintă o recunoaștere internațională a profesionalismului și evoluției constante a CERONAV ”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Finanțarea obiectivelor de investiții se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale.

Valoarea obiectivului de investiție „Corp învățământ-cazare și bazin de antrenamente”, aprobată prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 RON inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 RON inclusiv TVA.

Valoarea obiectivului de investiții “Construire Poligon P.S.I. și simulator Helideck”este de 6.494.000 RON inclusiv TVA.

 

Serviciul Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 noiembrie 2022