CERONAV A PRIMIT VIZITA COMITETULUI MARITIM DIN REPUBLICA TURCIA

 

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit marți, 31 mai 2022, vizita oficială a Comitetului Maritim din Republica Turcia. Delegația turcă a fost condusă de domnul Unal Baylan – Director General pentru Afaceri Maritime în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din Turcia. La întâlnire au participat reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii din Turcia, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Excelența Sa domnul Emre Yurdakul, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii din România, ale altor autorităţi portuare şi instituţii în domeniu.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre procesul de dezvoltare a relațiilor de colaborare, dintre cele două state, care pot viza schimbul de experiență cu privire la procesul de predare – învățare, dar și consultanță în domeniul specific de activitate.

“Turcia este unul dintre cei mai importanți furnizori de personal navigant și offshore la nivel mondial. Creșterea numărului de cursanți din Turcia poate reprezenta o oportunitate importantă pentru piața externă a CERONAV”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Pe parcursul discuțiilor, acesta a prezentat distinșilor oaspeți portofoliul de peste 200 de cursuri de instruire la cele mai înalte standarde de pregătire și perfecționare și și-a exprimat întreaga disponibilitate a CERONAV pentru a dezvolta noi parteneriate cu centre similare de pregătire a personalului navigant din Turcia, putând contribui astfel la pregătirea profesională a acestora.

 

 

Serviciul Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 2 iunie 2022