CERONAV CONSTRUIESTE LA GALATI CEL MAI MODERN CENTRU EUROPEAN PENTRU INSTRUIREA PERSONALULUI FLUVIAL

In data de 25 septembrie 2015 a avut loc la Galati inaugurarea etapei a doua de constructie a Obiectivului de Investitii Sediul Galati, destinat instruirii personalului navigant fluvial. La inaugurare a participat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Marius Humelnicu. Acesta si-a exprimat sprijinul Ministerului în demersurile CERONAV de a deveni un centru de referinta pentru pregatirea personalului navigant pe ape interioare.

Cladire Ceronav

„Importanta evenimentului consta în extinderea, dezvoltarea si optimizarea activitatii de formare profesionala continua a celor aproximativ 6000 de navigatori fluviali. Noul sediu va fi dotat cu simulatoare de navigatie pe ape interioare de ultima generatie, care vor diversifica paleta de cursuri din domeniul fluvial si vor permite instruirea personalului navigant conform noilor standarde europene. In acelasi timp avem sustinerea Ministerului Transporturilor în ceea ce priveste eforturile CERONAV de a oferi personalului navigant pe ape interioare posibilitati de instruire la cele mai înalte standarde”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.”

Soc 1
Soc 2
Soc 3

Suprafata totala a noii cladiri este de aproximativ 2.000 mp, desfasurata pe patru nivele. Investitia a carei valoare totala se va ridica la suma de 4.991.056,20 lei fara TVA, va fi finalizata anul viitor. In noul centru va fi instruit personal navigant pe ape interioare din toata Europa.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016