CERONAV CONTINUA SA INVESTEASCA IN INFRASTRUCTURA DE INSTRUIRE

La aproape un an de la inaugurarea bazei de instruire si antrenament, Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV pune la punct un nou plan de investitii în vederea dezvoltarii continue a facilitatilor de instruire pentru personalul navigant maritim si de la bordul platformelor petroliere.

CERONAV a introdus pe lista sa de investitii doua noi obiective: achizitia unei plute de salvare de tip aviatic si studiu de fezabilitate pentru construirea unei structuri metalice care imita un heliport real de la bordul unei platforme petroliere maritime. Pluta de salvare de tip aviatic este un echipament ce va fi folosit la realizarea exercitiilor practice din cadrul cursurilor de instruire de siguranta pentru personalul offshore, iar heliportul va fi utilizat în cadrul cursurilor de situatii de urgenta în caz de incendiu în zona de aterizare a elicopterelor.

CERONAV este cel mai important furnizor de pregatire pentru personalul navigant maritim care si-a propus sa patrunda si pe piata instruirii personalului offshore. În acest sens, CERONAV a investit în echipamente specifice si a elaborat noi programe de instruire astfel încât sa serveasca si acest segment de piata. Pluta de salvare completeaza seria echipamentelor necesare instruirii de baza a personalului offshore, în timp ce construirea heliportului de instruire are la baza intentia CERONAV de a dezvolta cursuri specifice pentru echipele de interventie în situatii de urgenta de la bordul platformelor petroliere”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016