CERONAV invitat la lucrările NATO în domeniul transporturilor

În data de 25  octombrie 2023 a avut loc la Bruxelles, la sediul NATO, întâlnirea Grupului de Transport de Suprafață și Ape Interioare (TG IST).

Delegația României, reprezentată de Directorul General CERONAV, Dr. Ing. Ovidiu Sorin Cupșa şi Expertul Internațional NATO la nivelul TG IST, domnul Eugen Marin, a participat la lucrările grupului.

În cadrul lucrărilor, domnul Ovidiu Sorin Cupșa a subliniat rolul important pe care îl are CERONAV în domeniul pregătirii profesionale din sectorul naval și a prezentat oportunitatea instruirii personalului militar în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare.

„Invitația la lucrările Grupului reprezintă o ocazie deosebită pentru CERONAV, de a-și prezenta competențele în domeniul instruirii navale. CERONAV are încheiat un joint venture cu Sea Survival Limited din  Statele Unite, care este cel mai important furnizor de training pentru armata americană, în parteneriat civil-militar. CERONAV are ca obiectiv instruirea militarilor NATO, în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Cu sediul la Bruxelles, NATO are 31 de state membre, între care și România, începând cu 2 aprilie 2004.

Serviciul Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 26 octombrie 2023