CERONAV OFERA CONSULTANTA ETIOPIENILOR

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va primi, în luna noiembrie, vizita reprezentantilor Institutului Maritim Etiopian. Acesta s-a adresat CERONAV la recomandarea Registrului Liberian, în scopul stabilirii unei relatii de colaborare strategica, în vederea furnizarii de servicii de consultanta partii etiopiene.

Institutul Maritim Etiopian este relativ nou pe piata educatiei maritime, fiind înfiintat în urma cu doi ani si este în cautarea unei colaborari în vederea adoptarii bunelor practici în ceea ce priveste instruirea ofiterilor. Vizita are ca scop transferul de know-how, stabilirea termenilor pentru instruirea personalului didactic etiopian, pregatirea ofiterilor, absolventi ai acestui institut” a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Aceasta vizita se înscrie în linia strategiei CERONAV de deschidere spre piata internationala, în special în tarile învecinate, dar si în tarile africane care pot furniza un numar mare de navigatori.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016