CERONAV ORGANIZEAZA CURSURI DE NIVEL POSTUNIVERSITAR PENTRU OFITERII MARITIMI

Cursuri

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va organiza, din luna ianuarie a anului 2013, programe de instruire pentru promovarea la nivel managerial destinate ofiterilor II si III punte si masina.

Cele doua programe de pregatire au fost special concepute pentru a raspunde necesitatilor absolventilor de studii superioare de specialitate în sistem Bologna. Ele reprezinta o alternativa la programele universitare de masterat. Fata de acestea, cursurile dezvoltate de CERONAV prezinta doua mari avantaje: durata, între trei si sase luni, participantii nemaifiind blocati la uscat timp de un an si jumatate si faptul ca cifra de scolarizare a institutiilor de învatamând superior de specialitate nu acopera necesarul pietei”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Programele de pregatire pentru trecerea la nivel managerial sunt structurate modular, permitând participantilor întreruperea pregatirii pentru efectuarea voiajelor pe mare. La finalizarea cursurilor de pregatire, cursantii pot da examenele pentru brevetul managerial necesar promovarii pâna la functia de comandant sau sef mecanic.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016