CERONAV ORGANIZEAZA LA CONSTANTA ADUNAREA GENERALA A ASOCIATIEI EDINNA

În perioada 27 – 29 mai 2013, Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizeaza la Constanta cea de-a saptea Adunare Generala a Asociatiei EDINNA – Education in Inland Navigation.

Prioritatea numarul unu a Asociatiei în acest moment este promovarea unui sistem armonizat de educatie si pregatire a personalului navigant fluvial, acesta fiind si subiectul principal ce va fi dezbatut la Constanta. Vor fi discutate toate aspectele ce tin de educatie, cum ar fi utilizarea simulatoarelor, practica la bordul navei, manualele de curs si transferul de inovatie si bune practici între membrii asociatiei în cadrul unor proiecte cu finantare europeana”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Înfiintata în anul 2009, Asociatia Europeana EDINNA are ca scop promovarea navigatiei pe ape interioare prin îmbunatatirea si armonizarea standardelor de formare a personalului navigant fluvial. EDINNA are 27 de membri, importanti furnizori de educatie si pregatire profesionala din România, Franta, Slovacia, Belgia, Germania, Olanda, Italia, Austria, Polonia, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Croatia si Rusia.

CERONAV este membru fondator al asociatiei si detine una dintre cele cinci functii de conducere din Comitetul Director.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016