CERONAV ORGANIZEAZA LA CONSTANTA CONFERINTA INTERNATIONALA A FURNIZORILOR DE CURSURI PENTRU PERSONALUL OFFSHORE

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV va organiza in data de 4 mai 2015 la Constanta, Conferinta internationala a furnizorilor de cursuri pentru personalul de la bordul platformelor petroliere – TPAG (Training Provider Advisory Group). Conferinta organizata sub patronajul OPITO – Offshore Petroleum Industry Training Organization va reuni reprezentanti ai institutiilor de pregatire din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Conferinta TPAG organizata sub patronajul OPITO joaca un rol important in respectarea standardelor globale ale OPITO de satisfacere a nevoilor industriei de petrol si gaze de astazi si asigurarea pe plan mondial a unei forte de munca cu inalta calificare, prin dezbaterea problemelor actuale de pregatire din domeniu si implementarea solutiilor agreate de catre toate institutiile de profil, indiferent de locatia acestora, Asia de Sud -Est, Europa de Sud –Est sau Africa.

Organizarea conferintei la Constanta reprezinta inainte de toate o recunoastere a capacitatii pe care CERONAV a dezvoltat-o cu succes pe piata offshore. Decizia OPITO de a alege CERONAV vine sa confirme evolutia noastra constanta, probata prin optimizarea standardelor de pregatire si indrumare practica. Pe segmentul offshore suntem recunoscuti de catre OPITO ca fiind unul dintre cele mai prestigioase centre de pregatire din lume, datorita expertilor de inalta calificare si a facilitatilor moderne de care dispunem”, a declarat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

CERONAV a obtinut acreditarea din partea Organizatiei de standardizare a instruirii pentru industria petrol si gaze de tip offshore – OPITO, in august 2012, pentru trei cursuri de pregatire: BOSIET – Basic Offshore Safety Induction Emergency Training, FOET – Further Offshore Emergency Training, HUET – Helicopter Underwater Escape Training.

Birou Marketing
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016