CERONAV PREZENT LA CEA DE-A 69 – A CONFERINȚĂ IASST

În perioada 21 – 25 octombrie Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale  – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa participă la lucrările Conferinței a 69 – a a International Association for Safety and Survival Training (IASST). Organizații de pe toate continentele (Europa, America, Asia, Australia și Africa) s-au intâlnit în New Orleans (Statele Unite), în cadrul centrului de instruire – Shell Robert Training Centre, să discute despre viitorul acestui important sector.

„Interesul comun al membrilor IASST este de a promova, optimiza și uniformiza cultura siguranței personalului maritim în întreaga lume. Îmbunătățirea nivelului de calificare și competențe în domeniul cursurilor de securitate maritimă și offshore reprezintă probleme de interes pentru activitatea CERONAV, prin prisma adaptării programelor analitice a cursurilor, în conformitate cu noutățile în domeniu” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa Directorul General CERONAV.

International Association for Safety and Survival Training (IASST) a fost fondată în 1980 de către un grup de mari furnizori de instruire în domeniul siguranței, al căror scop a fost de a spori securitatea în mediul maritim și calitatea formării de supraviețuire prin încurajarea unui schimb de cunoștințe și experiență între furnizorii de formare la nivel global.

CERONAV este una dintre cele mai prestigioase instituții de pregătire maritimă din lume și membru cu drepturi depline al International Association for Safety and Survival Training.

La invitația CERONAV, cea de-a 71 – a Conferință a International Association for Safety and Survival Training (IASST) se va organiza în octombrie 2017, la Constanța, eveniment ce vine să certifice evoluția constantă a CERONAV, probată prin optimizarea standardelor de pregătire și îndrumare practică.

Aceasta reprezintă o confirmare a poziției importante pe care CERONAV o deține în cadrul organizației, datorită calității deosebite a serviciilor de instruire si a facilităților moderne de care dispune.

Birou Marketing

Tel: 0241 639595

Fax: 0241 631415

E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 25 octombrie 2016