Expertii din Islanda se specializeaza la CERONAV

Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a început cooperarea cu Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda în cadrul proiectului de mobilitate „Improved teaching in personal safety and social responsibility for seafarers ”, finantat de catre Comisia Europeana prin Programul de învatare pe tot parcursul vietii – Leonardo da Vinci.

Cooperararea dintre cele doua centre consta în schimbul de experienta si transferul de inovatie în ceea ce priveste organizarea cursurilor de siguranta maritima având în vedere amendamentele aduse Conventiei si Codului STCW în urma reunirii partilor la Manila, în iunie 2010.

A fost o experienta benefica pentru noi sa venim în România din Islanda pentru a putea vizita colegii de la CERONAV. Motivul vizitei noastre a fost sa vedem care este modalitatea de predare pentru a o putea compara cu cea folosita în cadrul centrului nostru. Am fost placut surprinsi sa remarcam nivelul de profesionalism pe care îl aveti dar si ospitalitatea de care ati dat dovada . Toti expertii ne-au fost de mare ajutor si am reusit sa ne formam câteva idei noi pe care speram sa le aplicam la întoarcerea acasa. Suntem foarte recunoscatori pentru legatura pe care o avem cu CERONAV si ne dorim pe viitor o relatie lunga si solida între cele doua centre”, a declarat Thrainn Skulason, director adjunct al Maritime Safety and Survival Training Centre din Islanda.

Reprezentantii centrului de pregatire din Islanda au apelat la CERONAV pentru realizarea obiectivelor acestui proiect lucru care ne onoreaza dar ne si întareste convingerile ca CERONAV se situeaza între centrele de prestigiu international în pregatirea personalului navigant”, a afirmat Ovidiu Cupsa, directorul general al CERONAV.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice
Tel: 0241 639595
Fax: 0241 631415
E-mail: office@ceronav.ro

Ultima modificare: 21 iulie 2016